»» Poze Sinaia

  »» Obiective turistice in Sinaia

  »» Partii de schi in Sinaia

  »» Trasee montane in Sinaia

  »» Informatii Sinaia

  »» Cazare in Sinaia

 

  »» Poze Busteni

  »» Obiective turistice in Busteni

  »» Partii de schi in Busteni

  »» Trasee montane in Busteni

  »» Informatii Busteni

  »» Cazare in Busteni

 

  »» Poze Azuga

  »» Obiective turistice in Azuga

  »» Partii de schi in Azuga

  »» Trasee montane in Azuga

  »» Informatii Azuga

  »» Cazare in Azuga

  

  »» Poze Predeal

  »» Obiective turistice in Predeal

  »» Partii de schi in Predeal

  »» Trasee montane in Predeal

  »» Informatii Predeal

  »» Cazare in Predeal

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Termeni de utilizare

Realizatorii acestui site NU pot fi facuti sub nici o forma raspunzatori pentru eventuale pagube materiale, accidente sau orice alte neajunsuri datorate utilizarii si aplicarii informatiilor din acest site.

Utilizatorii acestui site sunt singurii raspunzatori pentru modul cum folosesc informatiile din acest site.

Realizatorii site-ului NU sunt afiliati cu firmele prezentate pe acest site si NU pot fi facuti raspunzatori pentru produsele, serviciile si informatiile oferite de acestea.

Pentru orice material (imagine, text) trimis catre orice reprezentant al site-ului prin orice canal de comunicare (e-mail, adrese personale, canale de tip messenger), responsabilitatea drepturilor de autor revine in totalitate persoanei care le trimite. Daca trimiteti materiale spre publicare echipei sinaia-busteni-azuga-predeal, afirmati, sustineti si garantati ca materialele trimise spre publicare va apartin sau ca aveti consimtamantul sau permisiunea autorilor de drept pentru a include, utiliza si distribui materialul pe care il trimiteti spre publicare echipei sinaia-busteni-azuga-predeal

Daca sunteti proprietarul unui material si considerati ca vreun utilizator v-a încalcat dreptul de proprietate, puteti trimite o notificare pe adresa luxorcont@yahoo.com, alaturi de dovada conform careia sunteti îndreptatit sa actionati în calitate de proprietar al materialului. Materialul respectiv va fi retras de pe site sau va fi atribuit proprietarului de drept.

Orice persoana fizica sau juridica care trimite materiale spre publicare pe www.sinaia-busteni-azuga-predeal.ro poate fi contactata in mod direct si neconditionat de catre orice vizitator al site-ului, beneficiind astfel de oportunitatea unui posibil client. Pentru a trimite materiale spre publicare www.sinaia-busteni-azuga-predeal.ro, declarati pe propria raspundere ca aveti peste 18 ani.

Echipa sinaia-busteni-azuga-predeal are dreptul de a modifica oricand si in orice mod oricare dintre prevederile din Termeni si Conditii fara nici o notificare prealabila si fara a fi obligata sa indeplineasca vreo alta formalitate fata de utilizatori.

Orice modificare este acceptata deplin si neconditionat de catre utilizatorii site-ului prin simpla utilizare sau accesare a oricarei facilitati oferite de site sau de serviciile www.sinaia-busteni-azuga-predeal.ro ori prin accesarea site-ului.

Daca nu sunteti deacord cu aceste conditii va rugam parasiti situl.